Despre noi

Inceputul activitatii

Daca ar trebui sa ne gandim pret de cateva clipe la ingredientele necesare unui salon de succes, din aceasta lista s-ar evidentia, in primul rand, necesitatea unei echipe perfect conturate. Desi pare un obiectiv facil de indeplinit, a te inconjura de profesionisti de calitate, dar si de persoane pasionate si captivate de meseria pe care o practica nu este deloc usor.

Si totusi, salonul "Escalade" a reusit sa isi gaseasca "formula perfecta", definindu-si inca din anul 2003 prezenta stabila in acest domeniu de activitate. Cum am reusit sa ne identificam "ego-ul" comun si sa punem bazele unui salon respectabil in zona Vitan - un punct important de atractie al capitalei autohtone?

Raspunsul este simplu si scoate la iveala trasaturi precum profesionalismul, seriozitatea, responsabilitatea si munca in echipa. Iar daca la aceste caracteristici se adauga un gram de originalitate, un strop de creativitate si dorinta de a oferi clientilor servicii excelente de infrumusetare, atunci va puteti imagina pentru un moment care este atmosfera ce guverneaza incinta salonului Escalade.


Experienta acumulata

Echipa noastra este compusa exclusiv din profesionisti care si-au dobandit aptitudinile si cunostintele in urma unor cursuri sau seminarii efectuate la scoli de renume din Rusia - Moscova, fiecare reprezentant al salonului Escalade fiind specializat in aria serviciilor de infrumusetare pe care le practica. Indiferent ca vorbim despre frizerie, coafor, clasicele sesiuni de manechiura - pedichiura sau cosmetica, dumneavoastra veti ramane impresionati de talentul si devotamentul fiecarui cadru in parte, urmand a reveni si pe viitor cu aceeasi placere.

Puterea de fidelizare a clientilor intruchipeaza o trasatura care ne defineste ca salon, atenstand totodata experienta de aproximativ 12 ani pe care o avem in industria de "ingrijire & infrumusetare". Cum am castigat aprecierea clientilor si clientelor noastre?

Produsele profesionale de ingrijire ilustrative pentru cele mai sonore branduri ale industriei de infrumusetare, grija pe care o manifesta personalul nostru fata de fiecare solicitare in parte, dar si dorinta constanta de a evolua si de a ne perfectiona. Mai mult decat atat, staff-ul nostru participa adesea la cursuri de perfectionare, aceasta fiind cea mai sigura metoda care le ofera posibilitatea de a ramane la curent cu ultimele noutati si tendinte.


Planuri pentru viitor

Dorim cu ardoare sa ne consolidam pozitia privilegiata obtinuta in randul saloanelor de infrumusetare, iar pentru a ne indeplini acest vis incercam sa ne mentinem publicul la curent cu tot ceea ce este "nou" in materie de infrumusetare si ingrijire corporala. Mai mult decat atat, ne propunem parteneriate constante cu producatorii si brandurile apreciate de reprezentantii publicului autohton, incluzandu-le produsele in serviciile noastre.

Pentru doamne si domnisoare aducem in prim plan tehnici profesionale de epilat, sesiuni exclusiviste de relaxare cu ajutorul masajelor de remodelare corporala, dar si pachete premium ce ofera simultan accesul la serviciile de coafor si cosmetica. Si reprezentantii publicului masculin se pot simti rasfatati in incinta salonului Escalade, fie ca mizeaza pe o simpla tunsoare sau pe o schimbare completa de infatisare.

Locatia salonului Escalade este una avangardista, insa deosebit de primitoare. Tonurile cromatice de negru, alb, rosu stins si nude compun un peisaj minimalist incantator, care poate deveni facil refugiul dumneavoastra de sfasit de saptamana.


Escalade Beauty Center - servicii de calitate din 2003...

4

Hair stylisti
3

Specialisti in manichiura
2

Cosmeticieni
2

Specialisti in Tratamente Corporale